در مواجهه با تبعیض به دلیل بهائی هستم

jarome | بهائی ، دستهبندی نشده ، جامعه | پنجشنبه ، 2009 ژوئن 4

به تازگی ، پس از 4 سال تلاش در سطح بین المللی ، ما به نشئه برای دریافت پیشنهاد برای برگزیدن یک پسر نوزاد کره ای در ماه آوریل است.
ما دیروز به شنیدن شوکه شدند که دولت اتخاذ آژانس در کره ، رفاه اجتماعی جامعه است ، به طور ناگهانی خودداری اتخاذ ما بر اساس ما در عضویت به دین بهائی . اتخاذ می توانست گاهی اوقات در ماه اوت به پایان.

من هرگز فکر نمی کنیم که باید با تبعیض بر اساس اعتقادات ما ، که غیر قابل قبول است به دلایل بسیاری ، یکی شدن است که در فهرست طولانی از شرایط را از کره برگزیدن معامله ، هیچ اشاره ای به هیچ گونه محدودیت مذهبی وجود نداشت. علاوه بر این ، اگر نگرانی وجود داشت ، این می توانست آورده تا در اوایل روند پس از کره دریافت اطلاعات اولیه ما و نه در حال حاضر ، نزدیک به اتمام ، بعد از ما اطلاعات دقیق در نوزاد را دریافت و ساخته شده هم قابل توجه ، مالی و عاطفی سرمایه گذاری.
اضافه کردن به این حقیقت است که بهائیان نه تنها یکی از ملایم ترین و دلنوازی و nonthreatening نفر در کره زمین هستند ، اما همچنین احترام عمیق و توجه زیادی برای کودکان و آموزش و پرورش و تربیت.

آژانس می گوید : ما این است که تکان دهنده ترین چیز آنها کرده ایم در سال های بسیاری از آنها مواجه پیشرو پذیرش بین المللی است.

ما در حال حاضر در تماس با بالاترین تشکیلات بهائیت در کره جنوبی. استراحت اطمینان ، ما خواهد برداشتن گام های برای دیدن عدالت انجام شده است.

8 نظر »

  1. Jarome عزیز ،

    چه هیجان انگیز! چه فرصت برای آموزش دین به کره ای ها! من دعا برای موفقیت موسسات بهاء 'وجود دارد که هم اکنون به این چالش افزایش یابد. Jarome به یاد داشته باش ، هر کجا که بهائیان را تحمل آزار و اذیت ، ایمان شکوفا. من می دانم که تو انجام را انتخاب کنید به این طریق آزمایش می شود ، اما من اعتقاد دارم که خدا شما را پاداش فداکاری.

    ببخشید صدایی نامناسب مشتاق. من می دانم که این قلب باید اشک شما را در حال حاضر من و آزار بیش از حد ، برای شما و Felisha. اما من واقعا احساس می کنید که محل تلاقی چند خیابان یا جاده است عجله به کمک شما در حال حاضر.

    ما عاشق شما برادر و می دانم که می خواهید را به پدر بزرگ! معلق در آن وجود دارد.

    / / / دارل

    نظر توسط راجرز دارل -- 2009/06/04 @ 12:56

  2. Crikey. که شم واقعی ('sه). با عرض پوزش به گوش شما دریافت عاطفی jerked اطراف ، یا به چالش کشیده است تا به عنوان دارل phrased خوش بینانه است.

    کلمات خیلی دلگرم کننده ، در واقع.

    نور را دنبال کنید.

    نظر توسط Corriveau جوئل -- 2009/06/04 @ 04:28

  3. Jarome محترم و Felisha ،
    ما به فکر شما هم در این زمان و دعا که عدالت خواهد بود. ما در اینجا در کنار شما به حمایت شما و تشویق شما خواهد شد. به ما اطلاع دهید اگر چیزی که میتوانیم انجام دهیم وجود دارد.

    نظر توسط Elika -- 2009/06/04 @ 17:22

  4. آه Jarome و Felisha ، که آنقدر تکان دهنده. من متاسفم که شما باید این خرس ، و ما می خوام بدونی که ما خواهد شد دعا برای کمک به شما و کودک ، و برای همه کودکان محروم هستند که خانواده به خاطر این تعصب.

    نظر توسط امی -- 2009/06/06 @ 08:57

  5. چه دارل گفت.

    چند نفر از ما واقعا می تواند ما تاکنون به دلیل اعتقاد ما در حضرت بهاءالله رنج می گویند؟ فقط می تواند از آن شده است اعمال سیاست های فردی و نه؟ NSA کره می توانند از این فرصت برای به اشتراک گذاشتن عقاید ما را.

    نظر توسط فر جین -- 2009/06/06 @ 07:56

  6. تشکر از نظر نوع و حمایت از شما!
    دارل ، من کاملا به شما چه می گویند ، حتی اگر بی عدالتی است که همیشه برای من سخت مخصوصا در مورد مثل این را درک کنید.

    آیا می شود ارسال یو پی اس را دنبال زیر این نظر ، بنابراین برای به روز رسانی بررسی کنید!

    نظر توسط jarome -- 2009/06/09 @ 02:59

  7. [...]در مواجهه با تبعیض به دلیل بهائی هستم [...]

    Pingback توسط بروز رسانی در مورد اتخاذ کره Jarome متی وبلاگ | -- 2009/06/09 @ 03:03

  8. [...]در مواجهه با تبعیض به دلیل بهائی هستم [...]

    Pingback توسط فرزندخواندگی محروم به دلیل عضویت در ایمان | Jarome متی وبلاگ بهائی -- 2009/07/11 @ 05:42

آر اس اس برای نظرات این نوشته.. یک آدرس دنبالک

نظر شما چیست؟

طراحی توسط وردپرس تم | توسط Tanck روی